Acasă » CULTURAL » Activitatea „Armonii de primăvară” de la Pașcani va avea loc în prima zi de Paște
pmp

Activitatea „Armonii de primăvară” de la Pașcani va avea loc în prima zi de Paște

Ediția „Armonii de primăvară” din acest an va avea loc în prima zi de Paște, pe esplanada din vale a municipiului Pașcani. Viceprimarul Cristian Rățoi precizează că s-a stabilit această dată deoarece este o perioadă de post și reculegere și nu se cade ca astfel de activități să aibă loc.

„Tocmai ca pășcănenii să nu mai spună că noi nu suntem atenți la unele detalii, anul acesta am stabilit ca aceste activități să înceapă cu târgul cu produse tradiționale pe data de 27 aprilie. Suntem în apropierea sărbătorilor pascale. Este o perioadă de post și reculegere și am hotărât în urma discuțiilor purtate și cu reprezentanții Direcției Agricole Iași ca spectacolul care va fi organizat cu prilejul „Armoniilor de primăvară” să aibă loc duminică, în prima zi de Paște. Astfel încât să nu încurcăm și să ne considere oamenii că nu avem suflet în noi sau că ne gândim la distracții când ar trebui să postim sau să ne reculegem”, a declarat viceprimarul Cristian Rățoi.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

TikTok se pregătește să lanseze o nouă platformă. Va concura în mod direct cu Instagram 

TikTok se pregătește să-și extindă orizonturile prin lansarea unei noi aplicații dedicată fotografiilor, numită TikTok ...