Acasă » CULTURAL » Activități de selecție a copiilor cu aptitudini în interpretarea cântecului popular la Pașcani și în comunele arondate

Activități de selecție a copiilor cu aptitudini în interpretarea cântecului popular la Pașcani și în comunele arondate

Preselecții organizate de Ansamblul Artistic Profesionist „Constantin Arvinte” al Consiliului Județean Iași în municipiul Pașcani cât și în comunele arondate. În urma unei informări făcute de aceștia, începând cu data de 19 și până la data de 28 februarie 2022 vor fi organizate acțiuni în mai multe localități din județul Iași. Scopul este acela de a fi identificați copii cu aptitudini în interpretarea cântecului popular.

„În această săptămână vom demara o amplă acțiune de selecție a copiilor cu aptitudini în interpretarea cântecului popular. Artiști consacrați ai ansamblului nostru vor fi prezenți în nu mai puțin de 36 de localități din județul Iași pentru a descoperi noi talente, cu vârsta cuprinsă între 6 și 15 ani. Programul acțiunii de selecție este prezentat mai jos.
Copiii remarcați vor participa apoi la un spectacol concurs, intitulat ”Muguri de cântec românesc”, care va avea loc pe 19 martie. La final se vor va acorda cinci premii, constând în cântece (linie melodică și text) create de soliștii noștri vocali, Constantin Bahrin, Claudia Martinică, Simona Mazăre, Andrei Balan și Andrei Liță, aranjamentul orchestral fiind semnat de dirijorul Dumitru Lucaci. Cântecele vor fi înregistrate gratuit în studioul nostru, cu acompaniament asigurat de Orchestra Ansamblului.
Regulamentul concursului poate fi consultat accesând link-ul https://ansamblul-cjiasi.ro/…/2022/02/Regulament.pdf
Succes tuturor copiilor!”, se precizează în anunț.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Societăți din Podu Iloaie luate la control de polițiști. Amenzi de peste 45.000 lei

La data de 8 august a.c., în intervalul orar 08.00 – 12.00, polițiștii din cadrul ...