Acasă » REGIONAL » Pascani » Activităţi educativ-preventive pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale in scolile din Targu Frumos
pmp

Activităţi educativ-preventive pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale in scolile din Targu Frumos

Ieri, poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei oraşului Targu Frumos au desfășurat activităţi educativ-preventive pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, comise în incinta şi zona adiacentă unităţilor de învăţământ, beneficiari fiind părinți, profesori și elevi ai Liceului “Tehnologic Special Trinitas” Tg.Frumos şi Şcoala Generală “Garabet Ibrăileanu” Tg.Frumos

În cadrul activităților s-a avut în vedere supravegherea principalelor căi de acces către unităţile de învăţământ și elevilor care intră şi ies din unităţile şcolare. De asememnea, a fost verificat modul în care se asigură paza şi accesul în incinta unităţilor de învăţământ, în acest sens, fiind instruit personalul de pază.

Totodată, în cadrul activității au fost controlate 7 baruri şi săli de jocuri. Astfel, la Liceul Special Tehnologic Trinitas Tg. Frumos s-au discutat aspecte privind violenţa în mediul şcolar şi s-a vizionat filmul educativ “Cheia e la tine”, participând 80 de elevi din clasele I – XII, 26 de cadre didactice şi 19 de părinţi.
La la Şcoala Gimnazilă “Garabet Ibrăileanu” Tg.Frumos, polițiștii au prezentat elevilor principalele reguli de circulație, participând 60 de elevi şi 3 cadre didactice.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...