Acasă » LIFESTYLE » Vedete » Actrița care o va juca pe prințesa Diana în The Crown i-a cucerit imediat pe directorii de casting

Actrița care o va juca pe prințesa Diana în The Crown i-a cucerit imediat pe directorii de casting

Emma Corrin a obținut rolul prințesei Diana în cel de-al patrulea sezon din The Crown. Tânăra actriță cu ochi albaștri „i-a cucerit imediat” pe directorii de casting.

Se pare că sezonul 4 al serialului The Crown va prezenta viața mult îngrăditei prințese Diana între 18 și 22 de ani. Iar Emma are toate atuurile căutate de producători pentru a intra în rol: e tânără (deși nu i se cunoaște vârsta reală), e talentată (i-a convins cu rolurile din filmul Misbehavior și serialul Grantchester) și e fermecătoare.

„Emma este un talent strălucit care ne-a cucerit imediat când a intrat în rolul Dianei Spencer”, a spus Peter Morgan, creatorul serialului, într-o declarație. „Pe lângă faptul că are nevinovăția și frumusețea tinerei Diana, ea are, de asemenea, calitățile necesare care s-o ajute să devină o actriță foarte cunoscută din generația sa”, a mai spus Morgan.

Netflix a confirmat pe Twitter apariția acesteia în The Crown, unul dintre cele mai urmărite seriale ale momentului, adăugând că filmările vor începe în această vară. Emma va fi partenera lui Josh O’Connor, care a obținut rolul tânărului prinț Charles, și pe care-l vom vedea în sezonul 3 al producției, începând din luna iulie.

Emma a confirmat și ea apariția în serial. „Am fost atrasă de serial și mi se pare ireal că mă voi alătura acestei echipe incredibil de talentate. Prințesa Diana a fost o figură importantă și efectul ei asupra lumii rămâne profund și inspirațional. Acest rol reprezintă o mare ocazie pentru mine și mă voi strădui să-i fac dreptate”, a declarat Emma Corrin, potrivit BBC.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Episod șocant între Johnny Depp și Amber Heard, dezvăluit în fața judecătorilor!

Războiul dintre starul hollywoodian Johnny Depp și fosta sa soție, Amber Heard, atinge noi culmi ...