Acasă » REGIONAL » Moldova » Agenți economici verificați de polițiști dacă dețin plan de pază la unități
nomad

Agenți economici verificați de polițiști dacă dețin plan de pază la unități

Ieri, polițiștii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani au acționat, pe raza de competență, pentru prevenirea și combaterea faptelor de comerţ ilicit și creșterea gradului de siguranță publică. În cadrul acțiunii au fost legitimate 16 persoane și au fost verificați 9 agenți economici.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 3.500 de lei, dintre care 8 conform Legii nr. 12/1990, 7 conform H.G. nr. 301/2012 și una conform Legii nr. 333/2003. Spre exemplu, o femeie, de 49 de ani, din comuna Ruginoasa, a fost sancționată contravențional, cu amendă, conform Legii nr. 12/1990, deoarece a efectuat acte de comerț, fără îndeplinirea condiţiilor stabilite de lege.

Un bărbat, din comuna Ciohorăni, a fost sancționat contravențional, conform H.G. nr. 301/2012, deoarece unitatea economică pe care o administrează nu deține plan de pază şi analiză de risc la securitatea fizică.

G&B beton

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Rețea uriașă de trafic de migranți descoperită în România prin operațiunea Great Expectations. Sumele plătite pentru un drum în Europa

Poliţiştii de frontieră și DIICOT au identificat un grup organizat specializat în trafic de migranţi, grupa ...