Acasă » REGIONAL » Harlau » Agenți economici verificați la Hârlău. Șoferi sancționați de polițiști
nomad

Agenți economici verificați la Hârlău. Șoferi sancționați de polițiști

Polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău şi Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hârlău au acţionat, pe raza de competenţă, pentru asigurarea unui climat corespunzător de siguranță publică și prevenirea accidentelor rutiere.

În cadrul acțiunii au fost controlate 10 societăți comerciale și au fost verificate 37 de autovehicule și 9 atelaje hipo, fiind legitimate 75 de persoane. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 4.185 de lei, dintre care 17 conform Legii nr. 61/1991, 3 conform O.U.G. nr. 195/2002 și una conform Legii nr. 12/1990.

Spre exemplu, un bărbat, de 48 de ani, din județul Timiș, a fost sancționat contravențional, cu amendă, fiindu-i reținut permisul de conducere, conform O.U.G. nr. 195/2002, deoarece a fost depistat conducând un autoturism, pe DE 58, în localitatea Ceplenița, cu viteza de 104 km/h, sectorul de drum fiind limitat la 50 km/h.

Un alt bărbat de 33 de ani, din comuna Șipote, a fost sancționat contravențional, cu amendă, conform Legii nr. 61/1991, deoarece a proferat injurii în loc public şi a consumat băuturi alcoolice în loc nepermis.

Un vânzător 50 de ani, din comuna Lungani, a fost sancționat contravențional, cu amendă în cuantum de 500 de lei, conform Legii nr. 12/1990, deoarece a efectuat acte de comerț pe raza comunei Focuri, fără a îndeplini condiţiile legale.

G&B beton

About Irina GHERASIM

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pășcăneancă găsită decedată la domiciliu de pompierii pășcăneni

O femeie din Pașcani a fost găsită decedată la propriul domiciliu. Vecinii au sesizat autoritățile ...