Acasă » REGIONAL » Pascani » Alegeri in doua comune din apropierea municipiului Pascani. lideri importanti iau parte la eveniment
pmp

Alegeri in doua comune din apropierea municipiului Pascani. lideri importanti iau parte la eveniment

Doua comune din apropierea municipiului Pascani se pregatesc de alegeri. Nu este vorba de alegeri locale pentru functia de conducere a Primariei ci alegeri politice. Comuna Tatarusi si comuna Valea Seaca se pregatesc de alegeri la organizatiile comunale PSD. Potrivit unor surse neoficiale, la sedinte ar urma sa ia parte liderul PSD Iasi, Victorel Lupu, deputatul Vasile Axinte, presedintele Consiliului Judetean Iasi Maricel Popa si consilierul judetean Vasile Sandu.

Primarul comunei Tatarusi a precizat faptul ca nu va accede la functia de presedinte de organizatie comunala a PSD. „Presedinte al organizatiei PSD Tatarusi este domnul profesor Gafita Dumitru, consilier local. Dumnealui a indeplinit aceasta functie de cativa ani si probabil tot dumnealui va ramane ca lider. Stiu ca in mod normal un primar ar trebui sa fie presedinte de organizatie dar nu am vrut acest lucru pentru ca de mult timp am avut functii in Biroul Permanent Judetean (BPJ Iasi)”, a declarat primarul comunei Tatarusi, Costel Iosub. Pentru functia de presedinte PSD Tatarusi este inscrisa in cursa o singura persoana: Dumitru Gafita.

Primarul comunei Valea Seaca, Gheorghe Baiceanu, nu a putut fi de gasit pentru a comenta evenimentul politic de vineri. In organizatia social democrata din localitate sunt probleme. S-au format tabere interne care fac opozitie, culmea, impotriva actualului primar PSD. Printre candidati la presedinte PSD Valea Seaca se numara Eugen Gomei, Traian Gelu Florescu si Mihai Miron – toti fiind consilieri locali.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

TikTok se pregătește să lanseze o nouă platformă. Va concura în mod direct cu Instagram 

TikTok se pregătește să-și extindă orizonturile prin lansarea unei noi aplicații dedicată fotografiilor, numită TikTok ...