Acasă » REGIONAL » Moldova » Amenzi de 12.000 lei pentru agenții economici din Târgu Frumos
thomplast

Amenzi de 12.000 lei pentru agenții economici din Târgu Frumos

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Iași și Secției nr. 7 Poliție Rurală Târgu Frumos împreună cu reprezentanți ai D.S.V.S.A. Iași au acționat, pe raza comunelor Butea și Oțeleni, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Au fost verificați 10 agenți economici și au fost controlate 15 autoturisme, fiind legitimate 30 de persoane. În cadrul acțiunii au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 12.000 de lei, dintre care 12 conform Legii nr. 12/1990, 6 conform O.U.G. nr. 195/2002 și 2 conform altor acte normative.

Spre exemplu, un bărbat, de 42 de ani, din comuna Butea, administrator al unei societăți comerciale a fost sancţionat contravențional, cu amendă conform Legii nr. 333/2003 deoarece nu a întocmit analiza de risc la securitatea fizică a societăţii.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Liderul ADN Pașcani, Dragoș Ionescu, prezent la Adunarea Generală a Organizațiilor

Eveniment politic important pentru Organizația Alternativa pentru Demnitate Națională (ADN). De câteva ore a început ...