Acasă » REGIONAL » Moldova » Amenzi de peste 100.000 lei date ieri în județul Iași

Amenzi de peste 100.000 lei date ieri în județul Iași

În cursul zilei de ieri, poliţiştii ieşeni au intervenit la peste 100 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 250 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acţiunilor şi intervenţiilor au fost sesizate peste 45 de infracţiuni.

„Poliţiştii au acţionat, la nivelul judeţului Iaşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.
Au fost organizate 3 acţiuni şi s-a intervenit la 134 evenimente, dintre care 127 au fost sesizate prin 112. În urma activităţilor au fost aplicate 264 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 103.320 de lei și au fost constatate 46 de infracțiuni.
Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale poliţiei ieşene. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie. Au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 34 de permise de conducere și retrase 20 de certificate de înmatriculare”, au transmis polițiștii ieșeni.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

În prag electoral, Pintilie anunță că se fac demersuri pentru reabilitarea Lacului pășcănean „Peștișorul”

În prag electoral, după trei ani de stagnare, actuala conducere a Primăriei Pașcani anunță într-o ...