STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Harlau » Amenzi de peste 18000 lei date la Harlau

Amenzi de peste 18000 lei date la Harlau

În perioada 03 – 04 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hîrlău şi Secţiei 9 Poliţie Rurală Hîrlău, au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit, faptelor cu violenţă, încălcării normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică corespunzător.

Au fost controlate 9 societăţi comerciale, 74 de autovehicule, 26 de căruţaşi, verificaţi 13 agenţi economici şi legitimate 186 de persoane. De asemenea, au fost aplicate 56 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 18.175 de lei, dintre care 27 conform Legii 61/1991, 28 conform OUG 195/2002 şi 1 conform Legii 171/2010 .

A fost constatată o infracţiune în flagrant. Totodată, au fost reţinute 1 permis de conducere şi 1 certificat de înmatriculare. Un bărbat de 45 ani, din judeţul Suceava, a fost sancţionat contraventional cu amenda în cuantum de 580 de lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru 30 de zile, întrucât a condus un autoturism pe D.E.58 Cotnari cu viteza de 76 km/h şi a efectuat manevra de depăşire în zona de acţiune a indicatorului rutier,, Depăşirea interzisă’’. De asemenea, un bărbat de 34 de ani, din comuna Cotnari, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 200 de lei, întrucât pe fondul consumului de alcool a proferat injurii şi ameninţări cu acte de violenţă la adresa unui alt bărbat.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Lista proiectelor care vor intra la finanțare prin PNI „Anghel Saligny” pentru fiecare localitate în parte din Iași. Câteva comune au întrecut, din nou, Pașcaniul

Recent, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA) a făcut public lista proiectelor din județul ...