Acasă » REGIONAL » Harlau » Amenzi de peste 20.000 lei la Hârlău
thomplast

Amenzi de peste 20.000 lei la Hârlău

Polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău şi Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hârlău au acţionat, pe raza de competenţă, pentru asigurarea unui climat corespunzător de siguranță publică și prevenirea accidentelor rutiere.

În cadrul acțiunii au fost controlate 9 societăți comerciale și au fost verificate 24 de autovehicule și 7 atelaje hipo, fiind legitimate 42 de persoane. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 20.640 de lei, dintre care 14 conform Legii nr. 61/1991, 6 conform O.U.G. nr. 195/2002 și 2 conform altor acte normative.

Spre exemplu, un bărbat, de 32 de ani, din orașul Hârlău, a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în cuantum de 200 de lei, conform Legii nr. 61/1991, deoarece i-a adresat cuvinte jignitoare unei femei.

Un alt individ, de 40 de ani, din județul Botoșani, a fost sancționat contravențional, cu amendă conform O.U.G. nr. 195/2002, fiindu-i reținut permisul de conducere, deoarece a fost depistat conducând un autoturism, pe DE 58, în localitatea Cotnari, cu viteza de 72 km/h, sectorul de drum fiind limitat la 50 km/h.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Un comentariu

  1. Buna ziua , nu stiam ca se retine permisul pentru depasirea vitezei cu asa putin…dar daca spuneti Dvs. … asa o fi ! 🙂

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pășcănenii pot depune cereri pentru ajutor financiar în vederea achiziționării unei centrale termice

Veste bună pentru cei care nu au reușit să-și achiziționeze o centrală termică. Primăria Pașcani ...