Acasă » REGIONAL » Harlau » Amenzi la Hîrlău și Pașcani pentru cei care nu purtau măști de protecție

Amenzi la Hîrlău și Pașcani pentru cei care nu purtau măști de protecție

Ieri, agenții de poliție au fost desfăşurate noi acţiuni de verificare în zone aglomerate şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului COVID 19. La activităţile desfăşurate au participat peste 240 de politiști şi polițiști locali şi au fost verificate 98 de societăți comerciale şi 71 de mijloace de transport persoane, în total fiind legitimate 1.300 de persoane.

În urma neregulilor constatate pe parcursul acţiunilor au fost aplicate 90 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 72 pentru nepurtarea măştii de protecţie şi 18 pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea.

Spre exemplu, un bărbat de 32 de ani a fost sancţionat contravenţional, conform Legii nr. 55/2020, deoarece nu a purtat masca de protecţie, pe raza oraşului Hârlău. O femeie de 40 de ani a fost sancţionată contravenţional, conform Legii nr. 55/2020, deoarece nu a purtat masca de protecţie, pe raza municipiului Paşcani.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pregătiri de primăvară la spațiile verzi din Pașcani

Lucrările prilejuite acestei perioade la spațiile verzi din municipiu continuă. Spre exemplu, se intervine constant ...