Acasă » REGIONAL » Harlau » Amenzi pe banda rulanta date in Harlau
pmp

Amenzi pe banda rulanta date in Harlau

 

Zilele trecute, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău şi Secţiei 9 Poliţie Rurală Hârlău au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit, a faptelor cu violenţă, a încălcării normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice şi pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică corespunzător.  

Au fost legitimate 163 de persoane, verificați 64 de conducători auto, 7 societăţi comerciale, 17 baruri și 13 atelaje hipo.

 

Au fost aplicate 53 de sancțiuni contravenționale în valoare de 7.930 de lei, dintre care 16 conform O.U.G. 195/2002, 30 conform Legea 61/1991, 2 conform Legii 12/1990 și 5 conform altor acte normative. De asemenea, au fost reținute 1 permis de conducere și 1 certificat de înmatriculare.

 

Totodată, a fost constatată în flagrant o infractiune.

 

 O femeie de 38 de ani, din comuna Deleni,  a fost sancționată contravențional cu amendă în cuantum de 280 de lei, întrucât a provocat scandal în loc public şi avea cartea de identitate expirată.

 

Un bărbat de 58 de ani, din municipiul Iași, a fost sancţionat contravanțional cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, fiindu-i reţinute plăcuţele şi certificatul de înmatriculare, întrucât a condus un autoturism pe DJ 281, pe raza comunei Belceşti, având asigurarea obligatorie auto expirată.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

TikTok se pregătește să lanseze o nouă platformă. Va concura în mod direct cu Instagram 

TikTok se pregătește să-și extindă orizonturile prin lansarea unei noi aplicații dedicată fotografiilor, numită TikTok ...