Acasă » SPORT » Anchetă la nivel înalt în fotbalul românesc. Meciul suspectat de blat pentru pariuri

Anchetă la nivel înalt în fotbalul românesc. Meciul suspectat de blat pentru pariuri

Marius Baciu a dezvăluit că meciul UTA – Daco Getica (scor 6-0) este anchetat de Federație

Marius Baciu, fost antrenor la Daco Getica, a recunoscut că partida pe care fosta sa formație a pierdut-o, în deplasare, la UTA (liga a 2-a), scor 0-6, a intrat în vizorul oficialilor de la Federația Română de Fotbal. Se cercetează un posibil blat pentru pariuri, iar Baciu este dispus să meargă la „Casa Fotbalului” pentru a da declarații.

Eu personal am spus că mă pun la dispoziția Federației pentru că am vrut să ieșim din orice discuție. Într-adevăr, meciul cu UTA ni s-a părut și nouă… Stând după meci și analizând fazele, au fost niște chestii suspecte și pentru noi ca staff. Că am avut bănuieli la unele lucruri. Se discută la FRF pe tema asta și bineînțeles că o să fie audieri”, a spus Baciu pentru Digi Sport.

Anul trecut, fostul căpitan al Stelei a fost ridicat de mascați, în luna noiembrie a anului trecut, după meciul pe care echipa antrenată la acea vreme, Turris Turnu Măgurele a câștigat-o la Sportul Snagov, scor 3-2. Eveniment petrecut după ce tatăl unui fotbalist pe care Baciu l-a pregătit la Daco Getica, a depus plângere pentru că îi dăduse tehnicianului 2.000 de euro, potrivit evz.ro.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Patru sportivi de la Clubul LONG HO Pașcani au obținut locul 1 la Campionatul Național de Qwan Ki Do

În perioada 8 – 9 mai a avut loc Campionatul Național de QWAN KI DO ...