Acasă » LIFESTYLE » Andreea Marin a umilit-o pe Mihaela Rădulescu: N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat de persoana mea

Andreea Marin a umilit-o pe Mihaela Rădulescu: N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat de persoana mea

Situație fără precedent.. Andreea Marin a umilit-o complet pe Mihaela Rădulescu. Este pentru prima oară când zâna de la ”Surprize, Surprize”, face astfel de afirmații. Ce a putut să spună despre diva de la Monaco?

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu sunt unele dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul autohton. Cele două vedete au prezentat foarte multe emisiuni și de asemenea, drumurile lor s-au încrucișat de mai multe ori de-a lungul timpului.

În cadrul emisiunii prezentate de Mădălin Ionescu, Metropola Tv, Andreea Marin a răbufnit la adresa Mihaelei Rădulescu.

“Nu pot să-mi dau seama dacă ea m-a enervat cel mai tare în media. Pur și simplu… da… nu mi-a făcut plăcere să văd atâtea… În ciuda încercărilor mele de a fi un om civilizat, de multe ori nu am avut cu cine!”, i-a spus Andreea Marin lui Mădălin Ionescu, potrivit Wowbiz.ro.

Întrebat dacă în cadrul emisiunii ”Uite cine dansează!” de la Pro Tv, cele două vedete s-au înțeles mai bine, Andreea Marin a dat un răspuns negativ și a lansat și o serie de acuzații dure la adresa Mihaelei Rădulescu.

Se pare că ambele dive erau angajate, iar Andreea Marin a ales proiectul doar pentru că i-a plăcut ideea și pentru că a vrut să-și valorificele toate cunoștințele pe care le are.

”Emisiunea în care am apărut împreună nu era emisiunea ei. Fiecare avea rolul bine determinat, nu a avut nici o importanță pentru mine că e sau nu în emisiune. Eu am primit un rol, ca jurat, am fost întrebată dacă îmi doresc asta, mi-a fost prezentat proiectul, mi s-a părut interesant…îmi place dansul.

Mi-a fost foarte ușor să aleg dacă iau parte la acest show, sunt un profesionist. Nu decid în funcție de altcineva care apare pe acolo! N-are nici o relevanță treaba asta pentru mine, eu sunt stăpână pe mine, îmi cunosc valoarea și posibilitățile ca profesionsit! Nu trebuie să mă sperii de nimeni, nici gând!”, a spus vedeta.

Mihaela Rădulescu a jignit-o

Declarațiile Andreei Marin vin în contextul în care Mihaela Rădulescu a jignit-o în urmă cu ceva timp. Totul s-a întâmplat atunci când vedeta  a fost interceptată într-un dosar al fostului ei soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

În respectivele interceptări DNA, „diva de la Monaco“ o jigneşte pe „zâna“ Andreea Marin,  numind-o „vită“. Citește mai multe pe Capital.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pregătiri de primăvară la spațiile verzi din Pașcani

Lucrările prilejuite acestei perioade la spațiile verzi din municipiu continuă. Spre exemplu, se intervine constant ...