Acasă » LIFESTYLE » Vedete » Andrei Ștefănescu și Antonia s-au căsătorit la Sinaia. „Am ținut secret total”
nomad

Andrei Ștefănescu și Antonia s-au căsătorit la Sinaia. „Am ținut secret total”

Emoții mari în acest weekend pentru Andrei Ștefnescu și Antonia. Cei doi s-au căsătorit civil, la Sinaia, însă puțini au fost cei care au știut despre decizia lor. De altfel, prezentatorul tv a declarat că a vrut să fie „secret total”.

Andrei și Antonia sunt împreună de cinci ani și au împreună un băiețel, pe Ayan care le-a schimbat total viața, atunci când a venit pe lume.

„S-a aflat așa un pic. Suntem în Sinaia, am ținut secret total, am vrut să fac departe de București,de toată nebunia, de aceea m-am învoit de la emisiune. Este un oraș special, mi-am petrecut o parte din copilărie aici. A fost emoționant, pe fugă, dimineața. Acum suntem la masă, ne bucurăm foarte mult. Acum o săptămână am împlinit șase ani de relație. Suntem bine și important e că a ieșit momentul foarte bine. Am vrut să fie ceva discret, doar pentru noi. Ayan a înțeles că este o zi specială, a cărat buchetul Antoniei în permanență, e fericit, a văzut că trăim o zi frumoasă. „, a declarat Andrei Ștefănescu, la Star Matinal de Weekend, potrivit Spynews.

A fost înșelat de prima soție

În urmă cu mai bine de șapte ani, Andei de la Alb-Negru își purta coarnele puse de soția lui pe la televizor. Povestea cum  Sylvia l-a înșelat cu modelul pe care l-a folosit pe post de iubit într-un videoclip al ei.

Sursa libertatea.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

DIN CE CÂȘTIGĂ BANI FIICA LUI IRINEL COLUMBEANU, DUPĂ CE OMUL DE AFACERI A RĂMAS FALIT! CU CE SE OCUPĂ ACUM IRINUCA

Irina Columbeanu își face din nou apariția în online, după aproape 10 luni de absență. ...