Acasă » CULTURAL » Angajatii Primariei lucreaza la soclurile pe care vor fi amplasate sculpturile realizate de studenti la „Simpozionul National Studentesc de Sculptura din Pascani”
pmp

Angajatii Primariei lucreaza la soclurile pe care vor fi amplasate sculpturile realizate de studenti la „Simpozionul National Studentesc de Sculptura din Pascani”

Angajatii Primariei aproape au finalizat soclurile unde vor fi amplasate obiectele de arta realizate de studenti in cadrul Simpozionului National Studentesc de Sculptura „Forma si Expresivitate” din Pascani. Obiectele artistice vor fi amplasate pe platoul din fata cladirii administrative.

„Va aduc la cunostinta faptul ca, sambata 12 august 2017, incepand cu ora 11.00, pe platoul din fata Primariei Municipiului Pascani va avea loc inchiderea oficiala a Simpozionului Național Studențesc de Sculptură ”Formă și Expresivitate”. Acest eveniment este rezultatul colaborării printr-un parteneriat între Universitatea de Arte ”George Enescu” –Facultatea de Arte Vizuale și Design, specializarea Sculptură din Iași și Primaria Municipiului Pașcani. Cu aceasta ocazie prof.univ.dr. Ilie Bostan, va vorbi pascanenilor despre operele ce au fost lucrate de studenti in cele 3 saptamani de Simpozion si expuse permanent in piata Primariei Pascani. La eveniment va lua parte: prof.univ.dr. Atena Simionescu rector al Universitatii de Arte “George Enescu” Iasi, profesorul Ion Solcanu cat si oficialitati locale. Cu aceasta ocazie invitam pascanenii sa participe la acest frumos eveniment”, au precizat cei de la Primarie printr-un comunicat de presa.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...