Acasă » REGIONAL » Pascani » Astăzi a început turnarea asfaltului pe DJ 281 C: intersecţie DN 28A (Blăgeşti) –Hărmăneşti –Todireşti – Coasta Măgurii – Cotnari – intersecţie DN 28B (Cotnari)
thomplast

Astăzi a început turnarea asfaltului pe DJ 281 C: intersecţie DN 28A (Blăgeşti) –Hărmăneşti –Todireşti – Coasta Măgurii – Cotnari – intersecţie DN 28B (Cotnari)

Astăzi a început turnarea asfaltului pe DJ 281 C: intersecţie DN 28A (Blăgeşti) –Hărmăneşti –Todireşti – Coasta Măgurii – Cotnari – intersecţie DN 28B (Cotnari), pe o lungime de 25 de km.

Drumul a fost stabilizat prin procedeul de reciclare a vechiului asfalt și îmbunătățirea acestuia cu ciment, fiind apoi așternut un strat de balast și piatră spartă. Toate podurile și podețele de pe traseu au fost reabilitate.

Constructorul va mai amenaja 7400 de metri pătrați de trotuare, va reface căile de acces la proprietăți și va moderniza stațiile de autobuz.
Valoarea totală a lucrărilor este de 49.767.334 lei cu TVA. Investiția este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală II.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Acțiuni în instanță pentru cei prinși că ocupă ilegal domeniul public | VIDEO

Raportul întocmit de Poliția Locală cu privire la cei identificați că ocupă domeniul public fără ...