Acasă » REGIONAL » Pascani » Au inceput lucrarile de modernizare la drumul din satul Dumbrava, comuna Lespezi. 1,8 km de drum va fi modernizat
pmp

Au inceput lucrarile de modernizare la drumul din satul Dumbrava, comuna Lespezi. 1,8 km de drum va fi modernizat

Zilele trecute, primarul comunei Lespezi, Ioan Lazar (foto), a reusit sa semneze contractul de incepere al lucrarilor la drumul de interes local din satul Dumbrava – Lespezi. Firma care a castigat licitatia dupa o concurenta acerba, fiind primite 11 oferte din partea mai multor societati, este Eky-Sam SRL Targu Frumos.
„S-a semnat contractul cu firma care a castigat licitatia la asfaltarea drumului din satul Dumbrava, comuna Lespezi. In urma licitatiei firma care a fost desemnata castigatoare a fost Eki-Sam din Targu Frumos. Valoarea lucrarilor este de 1,4 milioane de lei fara TVA. Proiectul prevede asfaltarea si reabilitarea santurilor cu rigori a unei lungimi de 1,8 km de drum. Se va incepe de la podul Balan si pana la podul Serpeanu. Cred ca in cel mult trei luni de zile se vor finaliza lucrarile”, a declarat primarul comunei Lespezi, Ioan Lazar.
Potrivit edilului sef, finantarea este realizata prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL), coordonat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Catalin MIHAILA

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...