Acasă » REGIONAL » Moldova » AUDIO | Decizie fermă: alianță cu PĂȘCĂNENII, nu cu PSD, PNL sau PRO România

AUDIO | Decizie fermă: alianță cu PĂȘCĂNENII, nu cu PSD, PNL sau PRO România

Niște declarații apărute în spațiul public la nivel național, cum că PMP face alianță cu PNL în toate structurile din țară, schimbă conjunctura legislativă în Consiliu Local Municipal (CLM). Cel puțin așa susțin surse liberale. Asta ar însemna că PMP ar sprijini în CLM Pașcani PNL-ul în mod necondiționat. Reporterii Jurnalul Regional au discutat cu președintele PMP Pașcani, consilierul local Sorin Olariu. Punctul de vedere al acestuia este unul ferm: nici o alianță cu nici un partid!

„În ceea ce privește discuțiile apărute în presa locală față de declarațiile domnului Traian Băsescu vreau să vă spun că nu au fost redate în totalitate. Traian Băsescu a spus clar că nu mai are încredere în PNL, pentru că au dovedit în nenumărate ori că sunt persoane în care nu te poți baza: promit una și fac alta. Acest lucru am simțit și eu la Pașcani. Alianță la Pașcani nu a fost niciodată între PMP și PNL sau PMP și PSD. A fost o strângere de mână, nu ceva semnat”, precizează consilierul local și președintele de partid PMP Pașcani, Sorin Olariu.

Tot Olariu precizează că atât PNL cât și PSD încalcă legea. Ca urmare o alianță este imposibilă, atâta timp cât se persistă în astfel de probleme legislative.

„Nu știu ce își doresc unii sau alții. Răspunsul meu este ferm: alianță nu va fi nici cu PNL, cu PSD sau PRO România ci pentru pășcăneni și pentru respectarea legii. PUNCT! Nu mai discutăm despre altceva. Cei din PSD și cei din PNL, actualii, au multe probleme cu legea în ceea ce privește domeniul public. Alianța mea fermă este cu pășcănenii și respectarea legii”, mai declară Sorin Olariu, președinte PMP Pașcani.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Alertă în România. Populația, în pericol. Poluare gravă cu deșeuri

O mulțumi de deșeuri farmaceutice au fost aruncate, de persoane neidentificate pe malul Lacului Tranița ...