Acasă » EVENIMENT » Justitie » Avocată celebră: “Să se grăbească Dragnea cu nunta, de luni nu mai garantăm pentru libertatea lui”
thomplast

Avocată celebră: “Să se grăbească Dragnea cu nunta, de luni nu mai garantăm pentru libertatea lui”

Avocata Ingrid Mocanu i-a sugerat președintelui PSD, Liviu Dragnea, să se grăbească cu nunta deoarece ar putea fi condamnat oricând de luni încolo.

“Să se grăbească, să se ducă duminică – (n.r. să facă nunta), pentru că de luni încolo, noi, juriștii, nu mai garantăm pentru libertatea lui Liviu Dragnea. Luni sunt dezbaterile, e posibil să rămână în pronunțare, e posibil să fie amânată pronunțarea, pentru a se depune concluzii scrise. E posibil să fie și o amânare, însă din cauza presiunii uriașe pusă pe acest complet, e posibil să fie și un refuz al completului pentru o amânare și să nu fie o amânare până la pronunțarea soluției de către CCR. Completul dlui Dragnea este format din cele mai bune judecătoare de la ÎCCJ, din punctul meu de vedere, și este un test de rezistență la stres”, a spus avocata Ingrid Mocanu, citată de DC News.

Liviu Dragnea i-a rugat vineri, la mitingul PSD de la Craiova, pe Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda să-i fie nași la căsătoria cu Irina Tănase:

“Am ținut să fie mitingul în Craiova datorită Olguței, stadionul l-am facut eu cu Olguța, pentru a mă vedea cu cei din Dolj, cel mai mult e că am încredere în Claudiu, e un tânăr care a investit, cred că la Bruxelles o să fie cel mai bun, un om care e patriot, are un merit, a convins-o pe Olguța să se mărite cu el, îi iubesc pe amândoi, să nu se supere Irina, dar dacă mă vor lăsa ăştia în pace şi o să fie ce o să fie, aici în fața oltenilor îi rog să ne fie nași”, a a spus Liviu Dragnea la finalul mitingului de la Craiova.

Claudiu Manda a răspuns imediat invitației. „Îi spunem dlui președinte: grăbiți-vă (cu nunta – n.r.) că suntem de acord”, a spus senatorul PSD.

Sursa www.realitatea.net

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Concluziile Summitului NATO. China, adăugată alături de Rusia pe lista posibililor inamici globali

Liderii statelor membre NATO au emis un comunicat comun, cu ocazia summitului aniversar din Londra, ...