Acasă » REGIONAL » Pascani »  Barbat din Siretel acuzat de braconaj. A pus 17 capcane pentru mistreti
pmp

 Barbat din Siretel acuzat de braconaj. A pus 17 capcane pentru mistreti

 

Un barbat din comuna Siretel s-a ales cu dosar penal pentru savarsirea infractiunii de “braconaj cinegetic”. Potrivit politistilor, individual a procedat la efectuarea unei vanatori de mistreti prin amplasarea a 17 laturi la locurile de treceri la adapatorile turmelor de mistreti. Capcanele au fost puse in zona impadurita din comuna Deleni – Harlau. Acestea au fost gasite de catre o persoana care a alertat mai apoi agentii Postului de Politie din comuna.

 

“La data de 29 noiembrie a.c., politistii din cadrul Postului de Politie Deleni au fost sesizati despre faptul ca o persoana  efectueaza acte de braconaj cinegetic prin utilizarea laturilor pe raza Fondului de vinatoare Bahlui.

Deplasandu-se la fata locului politistii au constat ca cele sesizate se confirma si au identificat persoana banuita de comiterea faptei: un barbat de 49 de ani, din comuna Siretel, care ar fi procedat la efectuarea unei vanatori de mistreti prin utilizarea laturilor.

In urma cercetarii efectuate la fata locului de politisti, au fost identificate 17 laturi puse in locurile de trecere la adapatori a turmelor de mistreti. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savirsirii infractiunii de  “braconaj  cinegetic”.

Cercetarile continua”, precizeaza reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi, (IPJ).

 

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...