Acasă » REGIONAL » Moldova » Bărbat grav rănit în cadrul unei vânători organizate în pădurea de la Stolniceni Prăjescu

Bărbat grav rănit în cadrul unei vânători organizate în pădurea de la Stolniceni Prăjescu

Incident la o partida de vânătoare într-o pădure de pe raza comunei Stolniceni Prăjescu, vineri, 9 februarie, în jurul orei 13:00. Un bărbat în vârstă de 61 de ani din Pașcani a fost împușcat în abdomen. Este vorba despre fostul polițist de la Biroul Economic al Poliției Pașcani, Ioan Ciurilă. 

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Iași, arma unui vânător s-ar fi descărcat accidental, rănindu-l un participant. Oamenii legii spun că partida de vânătoare era autorizată.

Vânătoarea nu începuse iar cel in cauza atunci a scos arma din toc. Probabil avea deja cartuș pe țeavă sau atunci a încărcat, arma a căzut si s-a declasat.

La data de 09.02.2024, ora 12.40 poliția a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că la o activitate de vânătoare autorizată, organizată pe fondul cinegetic Stolniceni Prăjescu, arma unui vânător, pe fondul manevrării necorespunzătoare, s-ar fi descărcat accidental, rănind un alt participant.

Persoana rănită a fost preluată de ambulanță și transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri medicale.

În cauză se efectuează cercetări pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment, urmând a fi dispuse măsuri legale” transmite IPJ Iași.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgență din Pașcani, unde a intrat în sala de operație. Pacientul a fost operat si stabilizat la Pașcani apoi trimis la Iași. A fost afectat intestinul si are răni la o mana.

În continuare se fac cercetări pentru stabilirea întregii situații de fapt.

Sursa: Bittv.info

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

În prag electoral, Pintilie anunță că se fac demersuri pentru reabilitarea Lacului pășcănean „Peștișorul”

În prag electoral, după trei ani de stagnare, actuala conducere a Primăriei Pașcani anunță într-o ...