Acasă » REGIONAL » Iasi » Bărbat prins cu o mașină furată de către un polițist aflat în timpul liber

Bărbat prins cu o mașină furată de către un polițist aflat în timpul liber

Ieri, 29 iunie a.c., în jurul orei 17, agentul principal de poliție Ionuț Pușcașu, aflat în timpul liber, se deplasa cu autoturismul personal către municipiul Iași, când din sens opus a observat un autoturism despre care ştia că figura ca fiind sustras în urmă cu puţin timp.

Astfel, polițistul, care tocmai își încheiase serviciul, a întors autoturismul şi a procedat la urmărirea autovehiculului în cauză, anunţând dispeceratul Poliţiei Municipiului Iaşi, pentru oprirea autoturismului și identificare a conducătorului auto de către un echipaj cu o autospecială de poliţie.

Cel mai apropiat echipaj de poliţie s-a deplasat imediat la locul indicat de colegul lor, identificând autoturismul și conducătorul auto, în persoana unui bărbat, de 34 de ani, din comuna Voinești. De precizat este faptul că, bărbatul ar fi găsit autoturismul neasigurat şi cu cheia în contact, în faţa locuinţei proprietarului.

În urma investigaţiilor efectuate s-a constatat faptul că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul cercetat pentru furt, furt în scop de folosință și conducere a unui vehicul fără permis de conducere a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași, urmând ca la data de 30 iunie a.c. să fie prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pelângă Judecătoria Iași. Agentul principal de poliție Ionuț Pușcașu este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, promoția 2013, iar din anul 2018 își desfășoară activitatea în cadrul Postului de Poliție Miroslava.

 

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Spania se încurcă în morții de Covid. O femeie declarată decedată și înmormântată s-a întors la căminul unde locuia

O spaniolă în vârstă de 85 de ani despre care familia sa fusese informată că ...