Acasă » EVENIMENT » Bărbat reținut de polițiștii din Hârlău
pmp

Bărbat reținut de polițiștii din Hârlău

Ieri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hârlău au reținut un bărbat, din municipiul Iași, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat și violență în familie, fapte petrecute în comuna Coarnele Caprei.

„Din cercetări a rezultat că în perioada ianuarie-martie a.c., acesta ar fi sustras din două locuințe și o societate comercială mai multe alimente și sume de bani, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.260 de lei.
Ulterior, la data de 26.03.2024, în timp ce persoanele vătămate, un bărbat de 47 de ani și o femeie de 44, se aflau la locuința din comuna Coarnele Caprei, acesta i-ar fi agresat fizic.
În baza probatoriului administrat în cauze, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. La data de 02 aprilie a.c., urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău și Judcătoriei Hârlău cu propuneri legale”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

TikTok se pregătește să lanseze o nouă platformă. Va concura în mod direct cu Instagram 

TikTok se pregătește să-și extindă orizonturile prin lansarea unei noi aplicații dedicată fotografiilor, numită TikTok ...