Acasă » REGIONAL » Becali, despre Anamaria Prodan: “Zicea că mă uitam la ea. Nu am iubit-o”

Becali, despre Anamaria Prodan: “Zicea că mă uitam la ea. Nu am iubit-o”

Gigi Becali (63 de ani) îl contrazice pe Laurenţiu Reghecamf (46 de ani), care a declarat că a plătit 800.000 de euro pentru a putea merge la Al Hilal, în 2014, dar şi pe Anamaria Prodan care susţine că ea l-a instalat pe Reghe la FCSB. Finanţatorul FCSB-ului spune că Anamaria Prodan, încă soţia lui Laurenţiu Reghecampf în acte, nu a avut nicio implicare în numirea vreunui antrenor de la echipa sa.

“A negociat ea clauza că în loc de un milion a dat 800.000 de euro!? ‘Câți bani vrei să-ți dau ca să mi-l dai pe Reghe?’ Așa a spus. Puteam să iau 2-300.000 de euro, dar i-am zis că nu mai vreau niciun ban, că am făcut atâtea cu el. Avea clauză de un milion.

Reghe s-a pus el la FCSB! Ea (n.r. fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf) a fost zero în instalarea lui Reghecampf. Nimeni nu a venit să mă influențeze. A fost la Sangov, la Chiajna și a reușit, așa l-am pus. Reghe a demonstrat, eu voiam să îl iau.

Nimeni niciodată nu m-a influențat să pun vreun antrenor, în niciun caz pe Laurențiu Reghecampf. Nici măcar Meme nu mă poate influența să iau un antrenor. Niciodată în viața lui n-a încercat. Cu atât mai puțin Anamaria.

Anamaria știe să se bage pe sub pielea oamenilor. Dar ea strică. Călca vreodată la mine la palat? Râdeam, glumeam. Zicea că mă uitam la ea. Putea să fie și Brigitte Bardot. Nu am iubit-o. Iubesc numai femei care sunt cu Hristos, călugărițe, dar nu orice femeie. Numai care mă împărtășesc cu ea în Hristos.

O simpatizam doar, dar ea a stricat tot! Nu a avut niciun fel de aport, pentru că pe Reghe voiam să îl iau eu”, a declarat Gigi Becali.

Aflați amănunte de pe digisport.ro.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Societăți din Podu Iloaie luate la control de polițiști. Amenzi de peste 45.000 lei

La data de 8 august a.c., în intervalul orar 08.00 – 12.00, polițiștii din cadrul ...