Acasă » REGIONAL » Iasi » Bogdan Cojocaru, viitorul președinte al Consiliului Județean Iași: Proiectul personal pe care îl voi iniția este construirea unui Institut de Protejare a Mamei și Copilului (P)
pmp

Bogdan Cojocaru, viitorul președinte al Consiliului Județean Iași: Proiectul personal pe care îl voi iniția este construirea unui Institut de Protejare a Mamei și Copilului (P)

Iașul are nevoie de o maternitate nouă și modernă.

Spitalul „Elena Doamna” oferă condiții improprii în acest moment și, din acest motiv, adresabilitatea sa este destul de scăzută. Maternitatea „Cuza Vodă” este, de asemenea, un spital pavilionar, cu clădiri foarte vechi, iar fiecare an care trece va afecta și mai mult calitatea actului medical.

În al doilea rând, există o întreagă patologie post-natală pe care acum o neglijăm din lipsă de spații medicale. Există traume și cazuri în care nou născuții au nevoie de o supraveghere specială.

Acest institut își propune nu doar să asiste nașterea și monitorizarea sarcinii, ci și dezvoltarea nou născuților până la 2 ani. Această îngrijire a mamei și copilului în primii doi ani de viață există în clinici integrate în majoritatea țărilor europene, iar eu la Iași vreau să construiesc în preimieră în România acest Institut al Mamei și Copilului, în parteneriat cu Ministerul Sănătății.

Vezi detalii în clip:

https://www.facebook.com/Organizatia.Judeteana.PSD.Iasi/videos/1658463018303129/

#PunemIașulPePrimulLoc

#AiciAcumAproapeDeToțiIeșenii

Comandat de Partidul Social Democrat – PSD Organizația Județeană Iași
Executat de S.C. CREATIVE IDEA S.R.L.
CUI mandatar financiar judetean: 21240002

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Domeniul de milioane în care Florian Coldea a investit banii din traficul de influență! Prețul exorbitant al vilei în care se va muta fostul cap al SRI

Florian Coldea a strâns o adevărată avere imobiliară în ultimii ani, totul datorită serviciilor de ...