Acasă » EVENIMENT » Botoşani: Un bărbat şi-a înjunghiat mortal fosta soţie şi le-a rănit pe mama şi sora acesteia

Botoşani: Un bărbat şi-a înjunghiat mortal fosta soţie şi le-a rănit pe mama şi sora acesteia

Un bărbat de 45 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani după ce, în cursul după-amiezii de luni, şi-a ucis fosta soţie şi le-a rănit, prin înjunghiere, pe mama şi sora femeii, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, bărbatul bănuit de comiterea faptei a părăsit zona până la sosirea echipajelor de poliţie.

“Astăzi, în jurul orei 15:30, poliţiştii din Botoşani au fost sesizaţi de către o femeie, din comuna Şendriceni, cu privire la faptul că un bărbat, având asupra sa un cuţit, a părăsit locuinţa vecină, în fugă. Din primele verificări, s-a stabilit faptul că este vorba despre un bărbat, de 45 de ani, din comuna Lozna, care s-a deplasat la locuinţa fostei sale soţii, de 44 de ani, pe care ar fi înjunghiat-o, cadrele medicale ajunse la faţa locului declarând decesul. În aceeaşi locuinţă, se mai aflau mama femeii, în vârsta de 60 de ani şi sora acesteia, în vârstă de 38 de ani, care au fost preluate de ambulanţă, prezentând şi acestea plăgi înjunghiate”, a afirmat Nenişcu.

Oficialul Poliţiei precizează că, în urma activităţilor desfăşurate de poliţişti şi jandarmi, bărbatul a fost prins şi se află în custodia poliţiştilor.

“Cercetările sunt preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de omor calificat şi tentativă de omor”, a informat Nenişcu. AGERPRES

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Societăți din Podu Iloaie luate la control de polițiști. Amenzi de peste 45.000 lei

La data de 8 august a.c., în intervalul orar 08.00 – 12.00, polițiștii din cadrul ...