Acasă » REGIONAL » Moldova » Campanie de curățenie de primăvară la Pașcani. Primăria intervine la drumurile din suburbii

Campanie de curățenie de primăvară la Pașcani. Primăria intervine la drumurile din suburbii

Municipiul Pașcani intră în campania de curățenie de primăvară. Viceprimarul Cristian Rățoi a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că activitățile specifice vor începe cu data de 01 martie. Ca urmare vor fi măturate și spălate străzile, vor fi curățate aleile și trotuarele, se începe o nouă toaletare a copacilor, etc. Totodată la Serviciul seră sunt deja pregătite florile pentru plantarea lor în municipiu. Rățoi a spus că în acest an vor fi cheltuiți mai puțini bani pentru achiziții de plante.
„Cu data de 1 martie vom începe curățenia stradală, a spațiilor verzi, toaletarea copacilor, activități specifice în această perioadă de început de primăvară. De asemenea vom începe să reparăm drumurile, mai ales cele din suburbii, deoarece aici sunt cele mai afectate. Vom identifica gradual străzile pe care este necesar să intervenim urgent și intrăm cu pietruirea și compactarea lor. Sunt multe drumuri din pământ care nu au fost pietruite corect și acum sunt afectate. Vom interveni pe rând la toate străzile și vom încerca să facem lucrări de calitate”, a declarat viceprimarul municipiului Pașcani, Cristian Rățoi.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pregătiri de primăvară la spațiile verzi din Pașcani

Lucrările prilejuite acestei perioade la spațiile verzi din municipiu continuă. Spre exemplu, se intervine constant ...