Acasă » REGIONAL » Harlau » SECȚIILE de VOT, ÎNCHISE | Jurnalul Regional vă prezintă rezultatele finale din PAȘCANI, TÂRGU FRUMOS și HÂRLĂU

SECȚIILE de VOT, ÎNCHISE | Jurnalul Regional vă prezintă rezultatele finale din PAȘCANI, TÂRGU FRUMOS și HÂRLĂU

Cetățenii au mers la vot și prin ștampilă și-au angajat primarii, președintele CJ, consilierii județeni și consilierii locali. Secțiile de votare au fost deschise la ora 07.00 iar ușile acestora au fost închise la ora 21.00. Prin vot, contribuabilii au decis cine să le gestioneze banii, plătiți prin taxe și impozite către bugetul local, în următorii patru ani.

Reporterii JURNALUL REGIONAL v-au prezentat astăzi în mod frecvent care a fost prezența la vot atât în Pașcani, Târgu Frumos cât și în Hârlău. Acum, vă prezentăm situația finală la închiderea secțiilor de votare.

Municipiul Pașcani

La Pașcani, din totalul celor 38.278 persoane cu drept de vot înscrise pe liste permanente și complementare un număr de 12.872 de cetățeni și-au manifestat dreptul de vot, un procent de 33.62%.

Orașul Târgu Frumos

La Târgu Frumos, din totalul de 11.550 de cetățeni înscriși pe listele permanente și complementare s-au prezentat la urne 4.277 de oameni, un procent de 37.03%.

Orașul Hârlău

În orașul Hârlău, din totalul de 12.097 cetățeni cu drept de vot înscriși pe listele permanente și complementare au votat 4.110 de persoane, un procent de 33.97%.

Rămâneți pe JURNALUL REGIONAL pentru a afla rezultatele finale la primării, președinte CJ, consilii județene dar și locale!

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Vladimir Putin, declarație surprinzătoare: SUA şi Rusia nu mai decid asupra problemelor lumii

Vremurile în care SUA şi Rusia decideau asupra celor mai importante problemele ale lumii au ...