Acasă » LIFESTYLE » Vedete » Care erau secretele de frumusețe ale prințesei Diana
thomplast

Care erau secretele de frumusețe ale prințesei Diana

Prințesa Diana a fost și rămâne în memoria colectivă drept o femeie pe cât de frumoasă la suprafață, pe atât de frumoasă la suflet. Aceasta era oricum frumoasă de la natură, însă avea câteva trucuri sub mânecă pentru a conserva și îmbunătăți trăsăturile cu care s-a născut. Iată care erau secretele ei de frumusețe, dezvăluite de makeup-artista ei, Mary Greenwell, potrivit Marie Claire:

Avea mare grijă de pielea ei

Greenwell a subliniat că prințesa Diana avea oricum o piele uimitoare de la natură. Chiar și așa, aceasta din urmă nu s-a lăsat pe tânjală și a respectat mereu un proces riguros de îngrijire a pielii, care implica curățare, tonifiere, hidratare și aplicarea de seruri și loțiune cu protecție solară în fiecare zi.

Dormea suficient

Calitatea somnului contează enorm când vine vorba de cum arăți. Esteticiana Renée Rouleau a explicat de ce: „Lipsa de somn face ca pielea să arate palidă și obosită, pentru că circulația a fost compromisă. Pe lângă asta, este important să dormi bine noaptea, pentru că lipsa de somn cauzează, de asemenea, stres, care poate agrava starea pielii”.

Făcea totul cu moderație Dacă faci ceva în exces – fie că e vorba de fumat, mâncat sau băut alcool – acest lucru se poate reflecta negativ în înfățișarea ta. „După ce am început să lucrez cu ea, Diana a făcut totul cu moderație”, a zis Greenwell. „A redus consumul de alcool, pentru ca pielea ei să fie 100% [sănătoasă]”. Continuarea pe www.unica.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Globurile de aur 2020. Lista completă a câștigătorilor Golden Globes

Cea de-a 77-a ediţii a galei de decernare a Globurilor de Aur, organizată de Asociaţia ...