Acasă » REGIONAL » Harlau » Caz la Hârlău. Conducător fără permis, cu moped neînregistrat și șprițuit a fost prins de polițiști
nomad

Caz la Hârlău. Conducător fără permis, cu moped neînregistrat și șprițuit a fost prins de polițiști

Polițiștii din orașul Hârlău au surprins la data de 22 septembrie a.c., un bărbat, de 34 de ani, din comuna Erbiceni, în timp ce conducea un moped neînregistrat, pe raza localității.

„De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe. Cercetările continuă”, precizează cei de la IPJ Iași.

În aceeași zi, poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Hârlău, au oprit, pentru control, pe DJ 281, în comuna Deleni, condus de un bărbat de 57 de ani, localitate. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Cercetările continuă.

 

 

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Demersuri privind amenajarea noului Cimitir Municipal. Enoriași supărați că nu au mii de euro pentru un loc de veci

Pași mărunți în demersurile privind amenajarea noului cimitir din municipiul Pașcani. De câțiva ani de ...