Acasă » LIFESTYLE » Ceapa te ajută să scapi de celulită! Cum trebuie să o folosești 
pmp

Ceapa te ajută să scapi de celulită! Cum trebuie să o folosești 

Celulita este cel mai mare coșmar al femeilor. În timp ce unele cheltuie bani mulți pe creme anti-celulită sau tratamente, există un remediu care te va ajuta să scapi de celulită și care este la îndemâna oricui.

Este vorba despre ceapă. O legumă banală, care face minuni în ceea ce privește celulita. Trebuie însă să ai răbdare, deoarece, pentru a avea efect, cura cu ceapă durează trei luni.

  • un kilogram de ceapă albă
  • 200 de grame de miere

Curăță ceapa și spal-o foarte bine. Taie-o în jumătăți sau sferturi și adaug-o în storcătorul de fructe pentru a obține cât mai mult suc posibil. Dacă nu ai storcător, adaugă ceapa într-un blender, apoi stoarce-o printr-o bucată de tifon.

La final, sucul obținut se amestecă cu mierea până când aceasta se dizolvă. Toarnă sucul într-un borcan și ține-l la frigider.

În fiecare zi, înaintea fiecărei mese, bea câte 40 de mililitri din sucul obținut. Însă, înainte de a-l bea, amestecă bine sucul.

Această cură trebuie ținută timp de trei luni. După aceea se face o pauză de o lună și se reia cura pentru încă trei luni.

Sursa: Ziare.com Ceapa te ajută să scapi de celulită! Cum trebuie să o folosești

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Vine noua pandemie?! Virusul mortal care a speriat lumea. Nu are vaccin sau tratament

Autoritățile indiene iau măsuri rapide pentru a preveni răspândirea virusului Nipah după moartea unui băiat ...