Acasă » REGIONAL » Moldova » Cererea consilierului Sorin Olariu privind amenajarea unui sens giratoriu provizoriu la Kaufland, ignorată de autorități

Cererea consilierului Sorin Olariu privind amenajarea unui sens giratoriu provizoriu la Kaufland, ignorată de autorități

Problema intersecției din apropierea magazinului Kaufland unde au loc cele mai multe evenimente rutiere nu va fi discutată în Comisia Tehnică de Organizare a Circulației. Pe convocarea ședinței ce urmează a avea loc în data 21 octombrie a.c. nu se regăsesc și cele două solicitări din cererea consilierului local Sorin Olariu. Liderul PMP Pașcani s-a arătat a fi indignat de modul în care cei din administrația locală dau curs unor solicitări venite din partea cetățenilor.
„Ipocrizie sau incompetență? Pe ordinea de zi a Comisiei Tehnice de Organizare a Circulației, convocată de către doamna viceprimar, nu se regăsește și cererea mea în care doream să fie puse în discuție cele două cerințe venite și din partea cetățenilor municipiului Pașcani.
– Sens giratoriu provizoriu în dreptul magazinului Kaufland,
– Trecere pietoni pe str. Dragoș Vodă în dreptul imobilului cu nr.95.
Întrebare pentru doamna viceprimar: dacă în perioada următoare vor avea loc accidente rutiere în zonele indicate de mine, cine se face răspunzător pentru victimele și daunele rezultate din acele accidente?”, se întreabă Sorin Olariu pe o postare pe Facebook. Reporterii noștri au încercat să ia legătura telefonic cu viceprimarul Gabriela Nedelcu pentru un punct de vedere însă aceasta nu a răspuns.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Mii de țigări confiscate în fieful contrabandiștilor din Târgu Frumos

O nouă captură de țigări de contrabandă în orașul Târgu Frumos. Este aproape imposibil ca ...