Acasă » REGIONAL » Moldova » Cetățenii din Târgu Frumos pot plăti taxele și impozitele online
thomplast

Cetățenii din Târgu Frumos pot plăti taxele și impozitele online

Măsură necesară implementată de către conducerea Primăriei Orașului Târgu Frumos. Cetățenii pot să-și plătească taxele și impozitele dar și amenzile sau taxa de salubrizare online, prin Sistemul Național de Plăți Electronice. În acest mod se evită cozile la ghișee și pierderile de timp.

”Primăria orașului Târgu Frumos anunță cetățenii că s-a finalizat integrarea cu Sistemul Național de Plăți Electronice iar toate sumele datorate, amenzile, taxele şi impozitele, de la persoane fizice vor putea fi plătite şi online, prin intermediul platformei “ghiseul.ro”. Tot aici veți regăsi și taxa de salubrizare care va fi transferata noului operator de salubritate SC Girexim Universal.
Măsura luată simplifică relația dintre cetățean și stat și este benefică pentru toți cei care, în era digitalizării, nu vor să mai consume timp la ghișee, ci să rezolve toate acestea de acasă, pe internet, la orice oră doresc, cu câteva click-uri. Portalul “ghișeul.ro” este operat de către Centrul Naţional pentru Managementul Societății Informaţionale, toate informațiile fiind transmise criptat și în deplină siguranță.
Solicitare date de acces
Începând cu data de 16.11.2019, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea de a solicita datele de acces în Sistemul Național Electronic de Plată a Taxelor și Impozitelor utilizând cardul bancar (SNEP), prin confirmarea identității cu ajutorul unui card bancar la secțiunea “Solicita date acces” de pe pagina de internet www.ghiseul.ro
După introducerea datelor personale (CNP, nume, prenume, telefon) și a celor ale cardului, contul va fi creat iar user-ul și parola, trimise pe adresa de mail indicată de utilizator”, precizează reprezentanții Primăriei Târgu Frumos.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cea mai ciudată crimă din Iași! În timpul unei partide de sex, și-a omorât partenera cu un tub de fixativ după ce i l-a introdus în vagin! Detalii halucinante!

Procurorii ieșeni au propus ieri arestarea preventivă a unui individ acuzat că a ucis o ...