Acasă » EVENIMENT » Cinci oameni, dintre care doi copii, au murit pe loc într-un accident, după ce o cisternă și o mașină s-au ciocnit pe un drum din Suceava
pmp

Cinci oameni, dintre care doi copii, au murit pe loc într-un accident, după ce o cisternă și o mașină s-au ciocnit pe un drum din Suceava

Un accident rutier grav a avut loc în localitatea suceveană Cumpărătura, din comuna Bosanci, luni dimineață. Accidentul s-a produs între o cisternă și un autoturism care tracta o platformă cu un alt vehicul. În urma impactului violent, cinci oameni au murit. Doi sunt copii.

Potrivit primelor informații furnizate de ISU, autoturismul, care transporta cinci persoane și tracta o platformă cu un alt vehicul, s-a ciocnit cu o cisternă.

Impactul a fost atât de puternic încât cele cinci persoane din autoturism au rămas încarcerate și inconștiente.

Ulterior, toate persoanele din autoturism, trei adulți și doi minori, au fost declarate decedate. Șoferul cisternei a ajuns la spital, conștient.

La fața locului au sosit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și două autospeciale de stingere. De asemenea, au intervenit două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Sursa: Antena3.ro

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Controale în județul Iași. Amenzi de peste 140 000 lei

În ultimele 24 de ore, polițiștii ieșeni au intervenit în peste 150 de situații solicitate ...