Acasă » REGIONAL » Moldova » Cinci tineri au fost reținuți de polițiștii din Târgu Frumos pentru infracțiuni de tâlhărie
thomplast

Cinci tineri au fost reținuți de polițiștii din Târgu Frumos pentru infracțiuni de tâlhărie

Polițiștii au identificat cinci tineri, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Aceștia au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore. Polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Frumos au identificat cinci tineri, din comuna Lungani, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

 Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în noaptea de 28 mai a.c., cei cinci s-ar fi deplasat cu o autoutilitară în oraşul Târgu Frumos, iar ulterior, aflându-se pe raza orașului, ar fi deposedat prin acte de violență, un bărbat, de 45 de ani, de bani și telefonul mobil, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 1.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat, fiind restituit persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 6 iunie a.c., cei cinci tineri bănuiți de comiterea faptei au fost reținuți de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul I.P.J. Iași. La data de 7 iunie a.c., aceștia urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani, cu propuneri legale.

Cercetările continuă.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pășcănean depistat băut la volanul unei mașini

Ieri, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Iași au depistat, pe raza municipiului Iași, ...