Acasă » EVENIMENT » Circulația pe Transalpina și Transfăgărășan, închisă de luni. Traficul nu se mai poate desfășura în siguranță 
pmp

Circulația pe Transalpina și Transfăgărășan, închisă de luni. Traficul nu se mai poate desfășura în siguranță 

Circulaţia pe Transfăgărăşan şi Transalpina se închide începând de luni, ora 8:00, din cauza condiţiilor meteorologice, informează vineri Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„Având în vedere scăderea temperaturilor la altitudine, a intensificării bruşte a vântului, a posibilităţii apariţiei ceţii dense în orice moment al zilei şi pentru siguranţa participanţilor la trafic s-a luat decizia ca începând de luni, 06.11.2022, ora 08:00, circulaţia rutieră să fie interzisă pentru toate categoriile de autovehicule pe următoarele sectoare de drum: DN 7C (Transfăgărăşan) între Piscu Negru şi Cabana Bâlea Cascadă (km 104+000 – 130+800); DN 67C (Transalpina) între Rânca şi Obârşia Lotrului (km 34+800 – km 59+800)”, se spune într-un comunicat remis vineri AGRPRES.

CNAIR precizează că, la altitudine, schimbarea condiţiilor meteorologice are o dinamică sporită ceea ce face ca siguranţa celor care tranzitează aceste drumuri montane să fie pusă în pericol de fenomenele meteorologice imprevizibile în această perioadă a anului.

Sursa: Ziare.com

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...