Acasă » LIFESTYLE » Vedete » Cleopatra Stratan, schimbare de look. Cum apare artista în noul său videoclip
thomplast

Cleopatra Stratan, schimbare de look. Cum apare artista în noul său videoclip

Cleopatra Stratan, cea care la vârsta de doar 3 ani făcea furori cu piesa Ghiță și intra în Cartea Recordurilor, este astăzi o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului și se bucură în continuare de succes pe plan muzical.

Cleopatra Stratan, care în această toamnă va împlini 17 ani, s-a dedicat în toată această perioadă studiilor, iar de anul trecut a revenit în forță cu noi piese. Fiica lui Pavel Stratan a avut dintotdeauna mai mult succes decât tatăl său, iar ieri a lansat o nouă piesă care în doar câteva ore a strâns mii de vizualizări.

Cu această ocazie, Cleopatra Stratan și-a schimbat look-ul și nu putem să nu admirăm cât de frumoasă s-a făcut micuța care-l aștepta cu ani în urmă pe Ghiță la portiță.

Noua piesă a Cleopatrei Stratan, pe care cei apropiați o alintă Cleo, se numește ”Pupă-mă” și a fost filmat în Spania.

Cleopatra Stratan a intrat în topul celor mai geniali copii din lume  și deține șase recorduri mondiale. Astfel, este cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de două ore în față unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 într-o țară la nivel național și cel mai tânăr cântăreț de succes.

Sursa www.unica.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Globurile de aur 2020. Lista completă a câștigătorilor Golden Globes

Cea de-a 77-a ediţii a galei de decernare a Globurilor de Aur, organizată de Asociaţia ...