Acasă » LIFESTYLE » Coldplay a ajuns în România. Trupa rock a fost impresionată de un bărbat care cânta pe stradă, în București
pmp

Coldplay a ajuns în România. Trupa rock a fost impresionată de un bărbat care cânta pe stradă, în București

Coldplay a postat un filmuleț cu momentul surprins în Centrul Vechi al Capitalei

Coldplay a ajuns în România, marți după-amiază, după ce a susținut un concert în capitala Greciei, Atena. Se pare că, imediat după ce au aterizat la București, membrii trupei au luat-o la pas prin Centrul Vechi al Capitalei. Asta reiese din postările făcute de aceștia pe rețelele sociale.

Trupa britanică de rock Coldplay este pentru prima dată în țara noastră, unde va susține două concerte: astăzi și mâine, pe Arena Națională din București.

Pe conturile Coldplay de pe Instagram și Facebook a fost publicat, marți, un filmuleț, de câteva secunde, cu un bărbat care interpretează celebra melodie italiană „Caruso”, pe strada Lipscani din Centrul Vechi al Bucureștiului.

Clipul a fost marcat cu o inimioară, semn că trupa a fost impresionată de momentul artistic live.

La ce oră încep concertele Coldplay din București, pe 12 și 13 iunie. Organizatorii au transmis condițiile de acces

A început numărătoarea inversă până la întâlnirea fanilor români cu cei de la Coldplay. Cele două concerte de la București au bătut toate recordurile, marcând cel mai rapid sell-out pentru niște spectacole de stadion din istoria muzicii live din România.

Organzatorii concertelor Coldplay, de pe Arena Națională din București au transmis condițiile de acces la evenimente, atât pentru fanii români, cât și pentru cei care vin din străinătate special pentru a se bucura de muzica cunoscutei trupe rock.

„Accesul pentru publicul general se va face începând cu ora 17:00, pe la cele trei intrări amenajate din Bulevardul Basarabia, Strada Maior Ion Coravu și Bulevardul  Pierre de Coubertin. Pentru a evita posibilele aglomerări, recomandarea organizatorilor este ca publicul să țină cont de zona pentru care și-a achiziționat bilete și să facă accesul prin artera indicată, consultând indicațiile de mai jos și harta stadionului. Accesul fiecărui participant în spațiul de eveniment se va face exclusiv pe la intrarea indicată.”, a transmis organizatorul Emagic.

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

O asistentă din Bacău a salvat viețile a cinci oameni și dincolo de moarte. Unde au ajuns organele ei

O asistentă din județul Bacău a salvat viețile a cinci oameni și dincolo de moarte. ...