STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Pascani » Comandatul Poliției Pașcani a ieșit la pensie. Vezi ce spune despre anii de polițist

Comandatul Poliției Pașcani a ieșit la pensie. Vezi ce spune despre anii de polițist

Șeful Poliției din Pașcani a ieșit la pensie. Mihai Năcuță de loc din Valea Seacă a reușit să stea la cârma 11 ani și să-și desfășoare activitatea fără probleme și fără să primească sancțiuni. Despre ce regrete are, care au fost ispitele și ce cazuri grele a avut de rezolvate, ne povestește chiar el. Până la organizarea unui concurs de ocuparea a funcției rămase vacante, locul este ocupat de adjunctul Bogdan Vasiliu, în vârstă de 30 ani.

De la 1 septembrie, după 30 de ani de muncă în Poliției, comandatul Mihai Năcuță a decis să iasă la pensie, având vârsta de 52 ani. Acesta spune că și-a atins obiectivele de-a lungul carierei și că acum a venit momentul să se retreagă urmând ca pe viitor să se implice în alte activități. Are regrete după colectivul cu care s-a înțeles bine dar și atmosfera prietenească creată.

Proaspătul pensioar spune că partea bună a funcției pe care a avut-o în ultimii ani au fost dotările privind mașinile, tehnica și logistica, dar și introducerea sistemului de urgență 112. Ca în orice meserie sunt și minusuri. Mihai Năcuță face referire la numărul polițiștilor.

Cum ar răspunde unui copil dacă îl întreabă ce înseamnă meseria de polițist?

“Meseria de polițist are păriți frumoase dar și mai puțin frumoase. Însă este o meserie grea cu multe satisfacții și împliniri atunci când reușești și rezolvi cazuri de furturi sau tâlhării. De asemenea, nereușita te provoacă să-ți faci meseria din ce în ce mai bine. Un factor important sunt și colegii care de cele mai multe ori sprijină demersul rezolvării cazurilor. O parte neplăcută a meseriei ar fi că petreci mult timp departe de familie iar o parte dintre evenimentele frumoase sunt ratate.” Citeste interviul pe Bittv.info

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Casa lui Keanu Reeves de la Hollywood, jefuită de 2 bărbați care purtau măști. Aceștia au luat un singur obiect

Locuința lui Keanu Reeves de la Hollywood a fost spartă de un grup de intruși, ...