Acasă » REGIONAL » Moldova » Comisia de circulatie din Pascani se intalneste in sedinta. Se solicita schimbari pe linie rutiera
nomad

Comisia de circulatie din Pascani se intalneste in sedinta. Se solicita schimbari pe linie rutiera

 

Comisia Tehnica de Organizare a Circulatiei in Municipiul Pascani este convocata in sedinta. Intrunirea cu membrii acesteia este programata sa aibe loc maine, incepand cu ora 13.00, la sediul administrativ din Stefan cel Mare.

Pe ordinea de zi sunt creionate sase puncte ce urmeaza a fi discutate. Primul punct face referire la o petite adresata de catre firma INDIRA GROUP SRL Bucuresti privind aprobarea stationarii a TIR-ului in zona strada Cuza Voda, bl. A2. La cel de-al doilea punct, membrii Comisiei vor analiza doua petitii. Acestea fac referire la luarea unor masuri de limitare a vitezei masinilor si de interdictie a autovehiculelor de tonaj pe strada Oiutuz si strada Marasesti din suburbia Blagesti.

Tot in aceasta sedinta se va analiza propunerea unor locatari de pe strada Calea Iasului, zona blocuri, privind amplasarea unei statii de autobuz iar la punctul patru se va incerca o reorganizare rutiera a parcarii din Piata Vale, strada Ceferistilor. La ultimile puncte urmeaza a se analiza avizarea marcajelor rutiere ce se vor face pe strada Garii (CFR) si organizarea activitatii Moldova Motors Sport din 16 iunie a.c.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Contracte semnate pentru servicii de proiectare la amenajarea noului cimitir și extinderi rețea gaze în Pașcani

Primarul Dumitru Pantazi anunță faptul că în cursul zilei de astăzi a semnat două noi ...