Acasă » REGIONAL » Moldova » Conferință de presă la PSD Pașcani. Cheltuielile lui Pintilie și acuzele lui Rățoi, principalele subiecte
pmp

Conferință de presă la PSD Pașcani. Cheltuielile lui Pintilie și acuzele lui Rățoi, principalele subiecte

Astăzi a avut loc o conferință de presă a conducerii PSD Pașcani la sediul organizației din Ștefan cel Mare. Au participat trei membri de partid, președintele PSD și candidat la funcția de primar Dumitru Pantazi cât și consilierii locali Gabriela Nedelcu și Ciprian Pintilie. În deschiderea conferinței Dumitru Pantazi a spus că sunt două teme care dorește să le abordeze.

Prima este execuția bugetară prezentată de primarul Marius Pintilie în ședința ordinară de Consiliu Local Municipal de ieri. Cel de-al doilea subiect a făcut referire la acuzele pe care viceprimarul Cristian Rățoi le-a adus consilierilor PSD în ultima conferință de presă avută la sediul partidului PRO România.

În ambele cazuri, Dumitru Pantazi a adus critici și a acuzat actuala alianță administrativă de la Pașcani, PNL – PRO România de incompetență. Mai multe puteți urmări în video conferința de presă de mai jos:

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Conferință de presă PRO România Pașcani. Analiză și concluzii după alegerile locale

Astăzi, reprezentanții PRO România Pașcani au susținut o conferință de presă, așa după cum obișnuiesc ...