STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Harlau » Continua controalele in Harlau
pmp

Continua controalele in Harlau

În ziua de 6 august a.c., în intervalul orar 08:00 – 12:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Hîrlău şi Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hîrlău au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit, a faptelor comise cu violenţă, a încălcării normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice şi asigurarea unui climat de ordine corespunzător. Au fost verificaţi 7 agenţi economici şi legitimate 41 de persoane. Au fost controlate 18 autovehicule. Poliţiştii au constatat 2 infracţiuni şi a aplicat 12 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.180 lei, dintre care 2 pe linie de ordine publică, 7 pe linie rutieră, iar restul pentru alte abateri. 

În jurul orei 09.00 a fost depistat un tânăr, 21 ani, din comuna Cotnari, care a condus un  autoturism, pe strada Bogdan Vodă din oraşul Hîrlău, oprindu-l în mod voluntar, în dreptul marcajului longitudinal cu linie continuă, fără a avea asupra sa permisul de conducere şi cartea de identitate personală. Acesta a fost sancţionat cu amendă în valoare de 290 lei conform O.U.G. nr. 195/2002, iar ca măsură complementară i s-au aplicat 2 puncte de penalizare.

 

 2. În jurul orei 11.00, a fost sancţionat un bărbat, din  com. Movileni cu amedă învaloare de de 200 lei, conform Legii nr.  61/1991, deoarece a adresat injurii şi cuvinte jignitoare unui alt bărbat din aceeaşi localitate.

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cum poţi intra în comă de la caniculă. Medic: „Atenţie la aceste simptome!”

Administrația Națională de Meteorologie a emis Cod Roșu de caniculă pentru mai mult de jumătate ...