Acasă » EVENIMENT » Continuă incendierea vegetațiilor uscate din apropierea orașului Târgu Frumos. Pompierii luptă cu flăcările

Continuă incendierea vegetațiilor uscate din apropierea orașului Târgu Frumos. Pompierii luptă cu flăcările

Deși autoritățile au recomandat cetățenilor să renunțe la incendierea vegetațiilor uscate de pe terenurile agricole și nu numai, zeci de hectare au ars în ultimele zile. Pompierii din orașul Târgu Frumos au fost solicitați să intervină în aceste zile pentru a stinge peste 30 de hectare de vegetație. Spre exemplu, în data de 17.02.2022, la ora 12:05, echipaje de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos au acționat pe strada Cucuteni pentru stingerea unui incendiu produs la vegetația uscată. În urma incendiului au ars aproximativ 2 hectare de vegetație uscată. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

La aceeași dată, la ora 15:34, echipaje de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Secția de Pompieri Târgu Frumos în cooperare cu membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Strunga au acționat în localitatea Strunga, pentru stingerea unui incendiu produs tot la vegetația uscată. În urma incendiului a ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 30 de hectare. Cauza incendiului a fost aceeași.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Societăți din Podu Iloaie luate la control de polițiști. Amenzi de peste 45.000 lei

La data de 8 august a.c., în intervalul orar 08.00 – 12.00, polițiștii din cadrul ...