Acasă » Administratie » Continuă procesul de asfaltare în comuna Moțca. Peste 5,5 km sunt în execuție

Continuă procesul de asfaltare în comuna Moțca. Peste 5,5 km sunt în execuție

Seria proiectelor aflate în derulare continuă în comuna Moțca. De această dată, primarul Constantin Serioja Hobincă a reușit să pună în practică un alt obiectiv extrem de important pentru comunitate. Prin fostul Program Național de Dezvoltare Locală II (PNDL) se asfaltează o lungime de 551 ml de drum. Bineînțeles, acestea sunt formate din mai multe tronsoane ce vizează întreaga comună iar cel mai sigur proiectul va fi finalizat în primăvara anului viitor.

„În satul Boureni s-a așternut stratul de legătură, așa numitul binder, pe străzile Dragoș Vodă și strada Fagului până la bazinul de apă. Ca să fac o scurtă paranteză pentru că tot vorbim de străzi, de la anul vom pune plăcuțe cu nume la toate străzile din comună. Avem deja nomenclatura. Revenind, tot la Boureni s-a intervenit în acest proiect pe strada Jîpeni, strada Poeni și strada Văleni”, a declarat primarul comunei Moțca, Constantin Serioja Hobincă.

Potrivit edilului șef, la ora actuală continuă lucrările în satul Moțca. „Continuăm cu străzile din satul Moțca, atât cât ne va permite vremea, până la finalul celor 5581 m. Restul străzilor vor fi reluate din primăvară. Mi-am propus ca până în vara anului viitor să finalizez cu așternerea straturilor de uzură, șanțurile și accesul la gospodării. Acum, în satul Moțca am început cu str. Bazinului, str. Învățător Nicolae Costea și Aleea Crinilor. Pentru mine înseamnă împlinirea unor dorințe de mult formulate. Dumnezeu ascultă rugile celor cu intenții bune”, a mai spus primarul. Conducerea Primăriei a pregătit și câteva surprize de sărbători, mai puține față de anii anteriori, ce-i drept, din cauza pandemiei de Covid-19.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cunoscut DJ ieşean dealer de droguri, arestat aseară împreună cu iubita. Vila din Bârnova, întoarsă pe dos

Doi iubiţi din Iaşi, dealeri de droguri, au fost arestaţi aseară după ce au primit ...