Acasă » Administratie » Contre între consilierul Olariu și viceprimarul Rățoi. Primăria, prinsă că depozitează gunoi în loc nepermis

Contre între consilierul Olariu și viceprimarul Rățoi. Primăria, prinsă că depozitează gunoi în loc nepermis

Actuala conducere a Primăriei Pașcani a fost surprinsă că încalcă legea. Cel puțin așa susține consilierul local PMP, Sorin Olariu. Acesta a prezentat un filmuleț în care se poate observa cum o parte din utilajele primăriei depozitează materiale de construcții în loc nepermis. Este vorba despre un teren aflat în apropierea străzii Libertății din suburbia Boșteni.
Potrivit lui Sorin Olariu, același lucru l-a făcut și fosta administrație PSD, fiind criticată la acel moment de către cei de la PNL care se aflau în opoziție. Aflat la ședința de Consiliu Local de astăzi, Olariu l-a luat la întrebări pe viceprimarul Cristian Rățoi despre activitatea ilegală.
Vicele spune că ar fi vorba despre niște resturi de deșeuri care provin din construcții dar care nu conțin beton armat sau fier beton, materiale grele. Rățoi a mai precizat că atunci când a luat decizia de a transporta resturile menajere în zonă s-a consultat și cu cei de la Compartimentul Mediu și a obținut acceptul lor.
Sorin Olariu a arătat faptul că în zonă au fost transportate materiale de beton greu, borduri etc. care sunt interzise de lege.
„Respectarea legii este pentru unii mumă, iar pentru alții ciumă! Cetățenii municipiului sunt obligați să depoziteze materiale provenite din construcții (deșeu inert) la operatorul local Girexim (contra cost). Până aici e perfect! Numai că, atunci când vine vorba de ,,noua administrație ” legea devine ,,inerta”. În filmulețul de mai jos puteți vedea cum respecta ,,noua administrație ” legea și modul cum se ascunde ,,gunoiul sub preș”. Str.Libertatii din Boșteni. Felicitări administrației Rațoi @Pintilie!! Gospodari nu glumă!!”, precizează Sorin Olariu într-o postare.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cunoscut DJ ieşean dealer de droguri, arestat aseară împreună cu iubita. Vila din Bârnova, întoarsă pe dos

Doi iubiţi din Iaşi, dealeri de droguri, au fost arestaţi aseară după ce au primit ...