Acasă » REGIONAL » Moldova » Copil de 8 ani, găsit înjunghiat într-o maşină. Suspect de crimă este tatăl băiatului

Copil de 8 ani, găsit înjunghiat într-o maşină. Suspect de crimă este tatăl băiatului

Un copil de 8 ani dat dispărut de către mama sa în urmă cu două zile a fost găsit înjunghiat, marţi, în maşina tatălui său. Poliţia Cluj face apel către populaţie pentru găsirea tatălui băiatului, principalul suspect al crimei.

Poliţia Cluj Cluj anunţă că persoanele care au informaţii ce pot conduce la găsirea/depistarea bărbatului sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112, scrie Mediafax. Potrivit poliţiştilor, în 26 iulie o femeie din Cluj-Napoca a depus o sesizare cu privire la faptul că fiul ei de 8 ani nu a revenit la domiciliu, deşi, conform înţelegerii, tatăl acestuia trebuia să-l aducă acasă în seara zilei de 25 iulie.

“În baza sesizării, au fost dispuse măsuri speciale în vederea localizării celor doi şi a autoturismului condus de către tatăl minorului. De asemenea, au fost efectuate acţiuni de căutare pe teren, au fost audiaţi prieteni, cunoscuţi, rude. Totodată, au fost dispuse măsuri pentru darea în consemn la frontieră a autoturismului şi a celor doi, însă până la data de 28 iulie cei în cauză nu au fost depistaţi”, transmite Poliţia.

În toată această perioadă, nu s-a putut stabili o legătură telefonică cu tatăl băiatului, acesta având mobilul închis. Marţi, copilul a fost găsit mort în localitataea Lita, judeţul Cluj, în autoturismul utilizat de către tatăl acestuia. Copilul a fost înjunghiat în piept. Până în prezent, tatăl nu a fost găsit. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

SURSA: hotnews.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Reguli de respectat pentru vânzări online fără riscuri

Există o serie de reguli de siguranță care pot fi adoptate pentru a evita fraudele ...