Acasă » REGIONAL » Moldova » Cristian Rățoi – primar din partea organizației Pro România Pașcani. Fără alianțe politice, deși au existat tatonări

Cristian Rățoi – primar din partea organizației Pro România Pașcani. Fără alianțe politice, deși au existat tatonări

Cristian Rățoi, coordonatorul organizației Pro România Pașcani este decis să candideze pentru funcția de primar al municipiului. Potrivit acestuia, la nivel local nu se va face nici o alianță între organizația pe care o reprezintă cu alt for politic. Politicianul Pro a precizat pentru Jurnalul Regional că au fost unele încercări din partea altor politicieni să stabilească o alianță însă nimic concret.

„Anul trecut, în campania pentru alegerile prezidențiale, m-am întâlnit prin oraș cu Marius Pintilie (candidat PNL Pașcani – n.r.), aflat și el în campanie. Ne-am salutat și atunci mi-a zis că o să mă caute să discutăm împreună pe niște proiecte ca să ajutăm orașul. Am zis că dacă avem lucruri comune pentru oraș vom colabora. Nu știu dacă a fost o încercare de a face o alianță. Eu am fost destul de explicit și consecvent în faptul că nu fac alianță nici cu partidele de stânga și nici cu cele de dreapta. Când spun un lucru la mine așa rămâne”, a declarat Cristian Rățoi.

„Până acum nu a venit nimeni cu o propunere de alianță dar dacă ar veni ar avea aceeași soartă ca domnul Dumitru Pantazi. Mi-a propus să ne întâlnim să discutăm și i-am zis că greșește, la întâlniri de taină eu nu particip. Nu mă aliez cu nici un partid. Discutăm pe proiecte dacă se dorește și atât. Și colegii mei din Pro România au spus că nu ne aliem. Voi fi candidatul Pro România la Pașcani, nu voi susține pe nimeni altcineva”, a conchis Cristian Rățoi.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Spania se încurcă în morții de Covid. O femeie declarată decedată și înmormântată s-a întors la căminul unde locuia

O spaniolă în vârstă de 85 de ani despre care familia sa fusese informată că ...