Acasă » LIFESTYLE » Dani sau Răzvan? Unul dintre ei a pus piciorul în prag. Iubita lui a arătat tuturor inelul

Dani sau Răzvan? Unul dintre ei a pus piciorul în prag. Iubita lui a arătat tuturor inelul

Unul dintre cei mai râvniţi burlaci din România, vedetă a unei emisiune foarte îndrăgite de pe Antena 1, a decis să facă marele pas şi să-şi ceară iubita în căsătorie, scrie capital.ro.Se pare că unul dintre cei mai doriţi burlaci din România s-a decis să facă marele pas. Dani Oţil, unul dintre realizatorii emisiunii “Neatza cu Răzvan și Dani”, a cerut-o de căsătorie pe iubita sa, Gabriela Prisăcariu.

Cei doi sunt foarte îndrăgostiţi, iar de aici până la planurile pentru nuntă nu a mai fost decât un pas. Dani Oţil s-ar fi decis, în sfârşit, că tânăra care a câştigat emisiunea “Supermodels by Cătălin Botezatu” este cea alături de care vrea să-şi petreacă restul vieţii.

Unde a avut loc cererea în căsătorie

Cele două vedete au călători foarte mult în ultima perioadă, mai ales în America, iar de câteva zile se află în Tulum, acolo unde se răsfață sub soarele blând și petrec clipe de vis. Acolo, în Mexic, Dani Oţil a găsit decorul perfect pentru a-i oferi iubitei sale mult râvnitul inel de logodnă, scrie spynews.ro.

Mai mult ca sigur, răspunsul primit a fost unul pozitiv, pentru că Gabriela Prisăcariu a postat, pe o reţea de socializare, o fotografie cu frumoasa bijuterie pe degetul inelar. Fanii celor doi aşteaptă acum mai multe detalii şi informaţii despre viitoarea nuntă care va aduna, fără îndoială, zeci de celebrităţi din show-biz-ul românesc.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Ce este şi cum se manifestă depresia zâmbitoare: tristeţea mascată de fericire

Chiar şi persoanele care zâmbesc cât e ziua de lungă, emană bucurie şi energie pozitivă ...